detet, jaget och överjaget

Här sitter jag i min säng i någon slags framåtlutad skräddar-ställning. Jag låg nyss och läste i min psykologibok, men tappade fokus efter cirkus 30 sekunder. Veckan har startat och jag räknar dagarna till höstlovet. Inte för att jag har något planerat, snarare för att jag inte har något specielt alls planerat. Hoppas på en slappvecka i Varberg. • Helgen längtar jag till. Då ska jag och Isidor på Gröna Lund. Det är typ sådär man måste tänka. Leva för helgerna på nåt vis. 
 

godmorgon södermalm

 

Gillar

Att köpa armband när jag är utomlands tycker jag om. Det verkar iallafall som det eftersom jag alltid kommer hem med nya när jag har varit på vift utanför Sverige. 

fladderbrallor och kjol

 
Två nya från Portugal. Ett par sjukt sköna, tunna, fladdriga byxor och en kjol. Kjolen köpte Molly på en underlig affär i en by någonstans och den va så snygg så jag kunde inte låta bli att köpa en likadan. 

Portugal, Albufeira 2013

 
Har haft 10 underbara dagar i Portugal. Vi har solat, badat, ätit, läst, gått på marknad och skuttat in på konstiga portugisiska turistklubbar. Bara haft det så bra. Längtar tillbaka så mycket. Särskilt när det spöregnade då vi klev av planet på Skavsta. Kom igen. 
 

4S och jag

Mitt nystädade rum och Campinjonah har jag fångat på bild med panorama-funktionen.

att starta om på nytt

 Elin Andersson heter jag. 17 år och bor i Stockholm. Har bloggat lite till och från sedan sjunde klass och har nu fixat en helt ny blogg där jag vill dela med mig av vad som händer runt om kring mig. Mindre text och mer bilder är vad jag har tänkt! Bloggnamnet har jag ingen bra förklaring på. Det enda är väl att jag heter samma sak på instagram och hade bristande fantasi när jag försökte hitta på något helt nytt. Well, well.
/Elin

RSS 2.0