rakt upp i ansiktet

Söndag och jag sitter med mina kemiböcker framför mig och känner mig som rena rama kemiska föreningen själv. Det där provet på onsdag kan ju gå och stoppa upp något i fejset. Appropå att få något i fejset så fick jag hårdaste bollen uppkörd i näsan igår på matchen. Jag ba okej tack nu bröt jag hela mitt ansikte. Men det gick bra, förutom att mina ögon började rinna som fasiken och näsan också och nån ba "oj blöder du näsblod?" och jag ba hehe nej.
Jag har kommit på att jag måste köpa spotify-premium så fort som möjligt. Har inte haft det sedan i våras tror jag vilket betyder att jag har lyssnat på typ tre låtar om och om igen, för det är det enda jag har på min stackars mobil. Gudars, att jag inte har gjort det tidigare. Den nya uppdateringen för iPhone hade jag också tänkt fixa men såklart så var mitt utrymme på datorn är fullt och kan därför inte säkerhetskopiera allt. 
 
 

what if i'm far from home?

 
 
 

lördag den 7 september

Hallå hallå! Just nu sitter jag i Isidors rum medans han duschar. Igår hade jag en rolig kväll hemma hos Molly där det vankades 17-års partaj! Riktigt skoj! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men innan det händer något så ska jag och Isi ta något gött att äta :)
/Elin
 
 

varje gång är som den första

Åh. Jag har haft en så bra helg, även fast den slutade med en sketen fotbollsmatch. Ligger helt död i min säng med värkade ben, eller okej, allt i min kropp gör ont efter det där matchen. I fredags var det After Work här hemma med mamma och pappas alla kompisar. Drog senare till Långsjön och träffade min klass och de stackars ettorna som hade blivit nollade. Klassens surpupp-dryga-astråkiga-människor blev plötsligt roliga. Vad fan. Jag som trodde det var ungefär lika omöjligt som om jag skulle få rätt på tre fysik-tal på raken liksom. Trodde fan aldrig det skulle hända. Men det var ju roligt! Min och Isidors plan om att gå på grönan sprack när det regnade hela lördagen. Vi ska ta det nån annan dag bara. På kvällen fick jag min födelsedagspresent, nämligen en middag ute på Koh Pangan. Så gott! Somnade sen bredvid Isidor hemma hos honom. Kan verkligen inte beskriva hur skönt det är att somna bredvid honom. Asså äeh jag börjar bara gråta av att tänka på det. Jag har blivit en sån jäkla lipsill. 
 
 
 

RSS 2.0