Mysisar hela bunten och cosmonova är najs

 

Torsdag 20e mars

 
 
 
Åh, snart så är det helg. Fast faktum är att jag har börjat uppskatta vardagar mycket mer än vad jag tidigare gjort. Vafan liksom. Så jävla jobbigt är det inte. Svär lite rakt ut i luften eller köp en chokladboll så känns det bättre och snart skiner solen på dig. Sätt på din absoluta favvolåt och sätt på dig dina snyggjeans. Le! Gud vad jag älskar att le. Brukar le mot okända människor och ibland får man värsta leendet tillbaka och man ba, dig gillar jag. Älskar folk som ler. Och jag älskar att skratta. Må vara det bästa som finns. Och att kramas. Shit pommes frites vad jag älskar kramar. Man borde kramas med folk oftare tycker jag. Typ krama kompisar. Man kramas nog för sällan. Sånt där jag brukar fundera på nivet.
 

We are human, after all

 

Alla för alla, och en för en

 
Rotade fram mina shorts och satt och funderade över när sommaren kommer komma till Stockholm.
Hoppas snart!
Den här lördagskvällen kommer bli så bra eftersom den ska tillbringas med mina favoritpersoner.
Jag älskar er så jävla mycket.
 
 

Denna soliga fredag

 

bästa lindz

 

Ain't No River Wide Enough, Baby

 
Den här helgen har ju bara varit för bra. Har flängt runt så mycket så jag minns knappt vad jag har gjort. Modemässan i Kista, Orange is the new black-kväll, mellokväll med vin och stinkande ostar, fika i Hornstull i strålande sol, häng på Nytorget i strålande sol (sol två dagar i rad! vad händer?), shopping med mamma, pizzakväll och så lite plugg. Om det fortsätter såhär så blir jag inte sur kan jag säga. Nu sitter jag i alla fall i min säng och bara softar med min filt. 
 
 
 
 


 
 

Shine on för fasiken

Haha, åh. Började nästan gråta när jag fann den här låten idag. Har gått omkring och nynnat på den här i flera veckor, men inte kommit ihåg vad den heter. Lyssnade på den på vår urgamla stationära dator när jag gick i typ trean för att det var den enda låten som min syster hade på den datorn. Så lökig men åh vad jag blir glad av den fast samtidigt ledsen typ. Knas på det!
 

Efterklok

Det är så lätt att vara efterklok. När något redan hunnit svepa förbi så öppnas ögonen och man inser saker som man funderat över förut, men inte fullt ut förstått. Man kommer på vem man vill vara, hur man vill vara och vad man vill göra. Det kanske krävs någon slags stor förändring för att man ska lära sig nya saker? Jag vet inte. Fett dumt i alla fall. Det är så sjukt knäppt alltihop. 
 

RSS 2.0